Welkom bij
MindSphere World
Belgium !

IoT opent deuren voor data-analyse, machine-to-machine-communicatie en innovatieve bedrijfsmodellen. De ontwikkeling is stilaan voelbaar in elk industriedomein, en belooft de komende jaren de motor achter groei en productiviteit te worden. De cijfers liegen er niet om: momenteel treden er elke dag 5,5 miljard ‘things’ in verbinding met elkaar, en in 2020 worden dat er 50 miljard. Hoe houdt u gelijke tred met deze opmars?

MindSphere World: het IoT-tempo volgen

Dankzij MindSphere, het open, cloud-gebaseerde IoT-besturingssysteem van Siemens, wordt het van start-up tot multinational mogelijk om in te pikken op deze snelle veranderingen. Om een wereldwijd netwerk rond het systeem uit te bouwen, riepen we MindSphere World in het leven.

MindSphere World is een globaal ecosysteem dat ondernemingen wereldwijd de kans biedt om het potentieel van IoT te ontsluiten, en op basis daarvan innovatieve bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Door de handen in elkaar te slaan, kunnen de leden gelijke tred houden met de snel veranderende digitale wereld – een absolute must om competitief te blijven


MindSphere World Belgium, de leden

MembersMindSphere World Belgium is een initiatief dat Belgische ondernemingen - groot en klein - uit verschillende sectoren en met verschillende expertises – en de academische wereld bundelt om het potentieel van IoT te ontdekken en ervaringen met elkaar te delen, geënt op MindSphere World.